Kävin hiljattain syömässä Töölössä sijaitsevassa pienessä ja tunnelmallisessa Ravintola Aidossa. Nautiskelin keittiömestarin menun pescovegetaristin makuun mukailtuna. Menu oli kaikenkaikkiaan todella hyvä, mutta ehdoton kruunaus oli lakkahillon ja mansikkatahnan kanssa tarjoiltu kuusenkerkkä crème brûlée jonka voin sanoa olevan yksi parhaista jälkiruoista mitä olen syönyt. Suosittelen paikkaa siis todella lämpimästi!
I visited Restaurant Aito lately. This small and atmospheric restaurant situated in Töölö is a place I can warmly recommend to anyone.
I ate the chef´s menu customized for a pesco vegetarian. The menu was really good and the best part was crème brûlée made of spruce, served with cloudberry jam and strawberry paste. Delicious!
Herkullisen näköiset annokset :)
ReplyDeleteTuossa on vain osa annoksista kuvattuna, mutta joo, herkullisen näköisiä ja herkullista olikin! :)
ReplyDelete